q

Standbouw

Een van onze activiteiten betreft de inzet van teams die standbouwers ondersteunen bij de op-en afbouw van stands. Onze teams reizen enkele dagen voordat de beurs begint naar de plaats waar de beurs plaats vindt en bouwen in slechts een paar dagen tijd de stand(s) op.

Tijdens de beurs gaan wij weer terug naar huis om dan weer terug te komen als de beurs afgelopen is en de stands dus gedemonteerd kunnen worden.

Adrison standbouw beurs Adrison beursbouw

 


Onze teams bestaan uit goed gemotiveerde, technische, heel allrounde mensen die ingezet kunnen worden door heel Europa. Wij zijn heel flexibel en vinden het geen probleem lange dagen te maken, zonder dat ons vakmanschap hieronder lijdt.


Wij werken snel en tevens nauwkeurig en kunnen werken met allerlei materialen. Denk aan plaatverwerking, hpl, golfplaten, staal, kunststof etc. Ook kunnen we ingezet worden bij u op de werkplaats en zodoende helpen met de fabricage van de produkten. Wij kunnen vanaf een periode van één week naar Nederland komen om hier te werken. 

Zowel bij de standbouw ter plaatse en bij het werken bij u op locatie in Nederland verzorgen wij de huisvesting, vervoer en dergelijke. U betaalt slechts het aantal daadwerkeljk gewerkte uren tegen een vooraf besproken, erg gunstig, tarief.

Standbouw