q

Projecten Adrison

Nederlandse Noordzee
Een van onze klanten heeft de installatie en het liften van twee offshore accomodatie-units uitgevoerd op het K6-P platform, op de Nederlandse Noordzee. Om de lifting-operatie te ondersteunen werden rope access specialisten vereist. Onze specialisten voorzagen het platform van balken, wat veel takelwerk vereiste in beperkte ruimtes. Zij hielpen ook een constuctie en lieren te bouwen om het mogelijk te maken om de 40 ton wegende vertrekken onder het heli-deck te liften. Adrison leverde bekwaam personeel, die een prima klus afleverde; en op een veilige manier! Want veiligheid is het belangrijkste bij dit soort werk. Daarom zijn onze mensen IRATA-gecertificeerd en is Adrison VCU-gecertificeerd. Ook op de Nederlandse Noordzee hebben wij enkele goede krachten geleverd, die geholpen hebben met de vervanging van een flare tip, waarbij veel rigging en lifting kwam kijken, als ook constructie-werk.


Qatar en Saoudi-Arabië
Wij hebben mensen ingezet op projecten in Qatar en Saoudi-Arabië, waarbij we geholpen hebben wj de vervanging van flare-tips, bij torens van 200 meter hoog. Deze flares werden stuk voor stuk gedemonteerd, gebruik makend van lieren en katrollen. 

 
Polen
Een team van Adrison heeft in Torun, Polen, een klant geholpen bij de installatie van de bogen van een grote brug. Onze mensen hebben hier constructie-werk verricht en op hoogte gewerkt. Het werk bestond veelal uit het hijsen van (zeer) zware lasten, constructiewerkzaamheden en lassen. Het werk was ingedeeld in dag- en nachtdiensten, en vond plaats onder zware omstandigheden, ook omdat er 's nachts temperaturen van -10 graden gemeten werden.
 

winmolenpark Duitsland Adrison

Duitsland
Door een van onze grootste klanten worden onze mensen ingezet bij de voorbereiding en uitvoering bij het realiseren van een groot windmolenpark in de Duitse wateren. Wij leveren hier vooral mensen die ervaring hebben met werken op hoogte (IRATA-gecertificeerd), en beschikken over alle verdere benodigde papieren, zoals VCA en offshore-certificaten. Zij hebben veel "rigging- en hosting" ervaring. De meesten van hen beschikken bovendien over las-certificaten, zodat ze heel breed inzetbaar zijn.

Logistiek personeel Adrison

België
Vanaf juni 2011 werkt een van onze logistieke teams in het distributie-center van Soditra in België, nabij Brussel. Dit team bestaat uit 10 mensen die alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn verrichten, zoals orderpicking, inpakwerkzaamheden, labelling, sealen van pallets en verzendklaar maken van zendingen. Hier wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken, zoals barcode-scanners, en terminals die continue een actueel beeld geven van de voorraad en te verzenden orders. Er wordt papierloos gewerkt! Onze medewerkers hebben een heftruck-certificaat. Dit team wordt gevormd door jonge, gemotiveerde mensen uit Slowakije en wij zorgen voor hun huisvesting, vervoer en benodigde documenten. Een goede, verzorgde huisvesting is enorm belangrijk en wij willen dat zij het verder goed naar de zin hebben. Daarom zorgen wij voor goede sanitaire voorzieningen, de beschikking over draadloos internet, televisie en alle verdere zaken die hun verblijf aangenamer kunnen maken.

Adrison 45000 ton liften - DSME-Korea

Korea
Op de werf van een van de grootste scheepsbouwers ter wereld , DSME , zijn diverse van onze mensen op dit moment bezig met de grootste lift ooit verricht. Wij staan onze klant ALE Heavy-Lifting bij in het liften van bijna 45000 ton! Onze mensen zijn gespecialiseerd in dit soort projecten en hebben de benodigde rigging and lifting-ervaring, en zijn dus goed voorbereid op dit werk. Een geweldige  klus, op een fantastische locatie in de wereld, gebruik makend van de modernste technieken!

Bijgaande foto’s geven een goede impressie van het heavy liften!